Automate your Marketing
with Womplify




 
Erzelina's FotoPage

By: Erzelina Nordin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Jul-2008 04:50 Email | Share | | Bookmark
Hari Sukaneka Adik Kat T'ganu

Perbarisan....
Adik with her best friend (Amiesya)
Sesi mak bapak berkelah bawah pokok
View all 5 photos...


Monday, 3-Mar-2008 09:37 Email | Share | | Bookmark
Percutian di Phuket, Thailand (Sawadeeeeekap!!)

Ayah, ibu dan kakak
Kakak sempat berposing ditepi kolam
Amacam? Boleh jadi model x?
View all 17 photos...
Masa ni kami pergi cuma bertiga je.... Jangan tak caya, nyah sana vogue2 gitu.


Saturday, 27-Oct-2007 15:16 Email | Share | | Bookmark
Gathering hari raya bersama teman2.

Gambar bersama geng2 bus stand. sekolah anak.
Ni kawan2 LPU MARA. Actually cuma dua orang yg satu lagi my mum
Ni bergambar ngan kengkawan sek STAR
View all 4 photos...
Seronok betul dapat berkumpul dengan kengkawan sekali sekali. Masa ni nak kata open house tu tidaklah tapi sekali ler invite for hari raya..


Sunday, 2-Sep-2007 14:40 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti bersama anak2..

Bakal ratu menggegarkan dunia untuk menumpaskan Aisyawara Raiii.
Aksi hebat untuk mengalahkan Paris Hilton.
Kakak tu sebenonya takut, dia control sikit tu...
View all 10 photos...
Ini adalah sebahagian aktiviti kami sekeluarga bersama anak2. Wall climbing tu ayah dan ibu dia tak berani cuba maklumlah berat badan dah bertambah.. he...he... naik pandai turun tak pandai.


Sunday, 2-Sep-2007 14:24 Email | Share | | Bookmark
Percutian di India.

Tmpt yg kami duduk ni Lady D pernah duduk satu ketika dulu
Gmbr kenangan dpn Taj Mahal
Ini adalah castle Shah Jehan
View all 6 photos...
Ini adalah gambar kenangan kami ketika bercuti di India. Cuaca di sana tak sekata, Mumbai panas manakala di New Delhi sejuk. Yang ada ni semuanya gambar di Taj Mahal dan istana Shah Jehan. Gambar2 lain ketika di Mumbai, New Delhi dan tpt2 lain di India akan menyusul kemudian.


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net